Montering

Hos BOLIGteknik Horsens har vi installatører, der kan hjælpe med såvel den tekniske del og den håndværksmæssige del.

Installation / montering

Hos BOLIGteknik Horsens har vi installatører, der kan hjælpe med såvel den tekniske del og den håndværksmæssige del når det drejer sig om montering af skærme i alle størrelser, og naturligvis også alle andre former for elektronik i hjemmet eller hos virksomheder.

Vi installerer selvfølgelig de produkter, vi selv sælger i butikken, men også gerne produkter købt andre steder. Og vi giver en grundig instruktion og vejledning i betjening af udstyret.

Der kan leveres vægbeslag til alle størrelser skærme, såvel faste beslag, manuelle drejebeslag, motorbeslag, men også gulvstande og møbler.

Vi har et bredt udvalg

Vi fører et bredt udvalg af aluminiumsskinner, plastskinner og kabelsok, så alle kabler kan blive gemt af vejen efter kundens ønske.

Hvis der er problemer med netværket i huset når der skal streames, eller der er forstyrrelser på antennesignalet, så er dette to af installatørernes kerne kompetence områder.

I forbindelse med flytning eller renovering af boligen tilbyder vi nedtagning af produkter, opbevaring i kortere eller længere perioder, og naturligvis efterfølgende genmontering.

Vi hjælper også gerne med projektering af installationer i forbindelse med nybyggeri eller større renoveringer i hjemmet.

Hos BOLIGteknik Horsens betjener vi både privatkunder og virksomheder, og vi vil glæde os til at hjælpe med netop jeres næste installation.